Daniel de Haan.jpg

Daniël de Haan

 

In 2011 heb ik Bayards leren kennen toen ik er mijn snuffelstage van de middelbare school deed. Ik was enthousiast over het bedrijf, dus nadat ik mijn middelbare school had afgemaakt, heb ik direct gesolliciteerd. In 2012 ben ik bij Bayards begonnen als BBL leerling tijdens mijn opleiding Allround Constructiewerker. Nadat ik mijn opleiding succesvol afgerond had, ben ik in dienst ben gekomen als Plaatwerker. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van Werkvoorbereider op de afdeling Jachtbouw. Een prachtige stap in mijn carrière, dat had ik 5 jaar geleden niet durven dromen!

 

Als Werkvoorbereider heb ik de taak om de productie te voorzien van alle informatie en materialen die nodig zijn om Jachtbouw secties te bouwen. Ook fungeren wij als aanspreekpunt als er zich problemen voordoen in de productie. Bij ons op de afdeling zitten ook de Engineers en de Projectmanagers. Hierdoor zijn de lijntjes kort tussen de verschillende disciplines en is onderling overleg makkelijk. De sfeer onderling in het team is heel goed. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een lolletje. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn.

 

Het mooiste aan dit werk is dat er ontzettend veel afwisseling in zit. Geen dag is hetzelfde als de vorige. Er zitten wel eens hectische dagen tussen, dan is het een hele uitdaging om het werk tot een goed einde te brengen. Maar als het dan toch weer is gelukt, geeft dat des te meer voldoening!

Back to stories

 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.