IMG_0412.JPG

Raymond Groen in 't Woud

 

Via een eerdere werkgever heb ik altijd contact gehouden met een collega van destijds. Via deze oud-collega heb ik vernomen dat Bayards op zoek was naar een Engineer Jachtbouw en ben ik in contact gekomen. Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel. Sinds 1 april 2018 ben ik alweer in dienst bij Bayards en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk toe!

 

Mijn werkzaamheden als Engineer Jachtbouw richten zich concreet op het gereed maken van een compleet bouwpakket. Via onze klant ontvangen wij een model (sectie) en daar gaan wij mee aan de slag om te kijken of dit haalbaar is om te maken. Mochten er onderdelen in zitten die niet maakbaar zijn, kunnen wij deze met ons tekenprogramma Siemens NX wijzigen. Als we de sectie gecontroleerd hebben op maakbaarheid, dan gaan we de sectie distribueren en logistiek indelen voor ons productie proces. Als de sectie gereed is, gaan we over tot het maken van de werkplaats tekeningen, zodat onze productie er mee aan de slag kan. Het mooiste aan mijn werk als Engineer Jachtbouw is dan ook dat je een uitgewerkt bouwpakket in de productie als het ware tot leven ziet komen in het uiteindelijke eindproduct.

 

De Engineers Jachtbouw hebben korte lijnen met de productie en dat werkt heel fijn. Zo leren we elke dag weer van elkaar waardoor we sommige werkzaamheden nog makkelijker kunnen maken. Mijn grootste uitdaging is dan ook dat ik elk bouwpakket steeds beter kan afleveren aan de productie.

 

De sfeer op kantoor is bij Bayards heel fijn. Er is een goede mix tussen jong en oud en daarbij wordt er op zijn tijd een dolletje gemaakt, maar wordt er ook serieus gewerkt. Dit maakt dat de onderlinge samenwerking erg goed is. Als er iemand hulp nodig heeft, zullen we elkaar altijd helpen.

Back to stories

 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.