Aluminium Bender

Are you our new

Aluminium Bender

Ben jij leergierig en heb je interesse en werkervaring in de metaalverwerkende industrie? Wil jij graag je technisch inzicht gebruiken om het verschil te kunnen maken en ben je bereid om je gedurende een intern opleidingstraject te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van aluminium buigen? Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij op zoek naar een fulltime Aluminium Buiger!


Wat je gaat doen

In de functie van Aluminium Buiger krijg je de mogelijkheid opgeleid te worden tot aluminium buiger. Je zal een intern opleidingstraject ingaan om zo onder begeleiding van een senior buiger het vak te leren. In een klein team van vakmensen leer je de kneepjes van het vak en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tot een specialist op het gebied van aluminium buigen. Je zal tijdens dit opleidingstraject leren hoe je aluminium profielen aan de hand van tekeningen en/of instructies in radius kunt buigen. Dit gebeurt al dan niet met behulp van een computergestuurde buigbank en zal binnen de gestelde normen moeten gebeuren.

In de functie van Aluminium Buiger zal je starten met het voorwerk voor het buigen van de profielen. Daarna zal je starten met seriematig buigen. Tijdens het buigen van de profielen is het van groot belang dat continue blijft controleren of alles goed gaat, omdat er gewerkt wordt met nauwe toleranties. In een latere fase zal je ook te maken krijgen met enkelstuks profielen die kunnen verschillen in grootte, lengte en zwaarte. Gedurende dit leerproces zal je de complexiteit van het buigproces steeds beter gaan beheersen en zal je uiteindelijk zelfstandig aluminium buiger worden en je ontwikkelen tot een specialist in dit vakgebied.
 

Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding op MBO niveau;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de metaalverwerkende industrie;
  • Je kunt tekening lezen en vanaf tekening werken;
  • Je bent zelfstandig en kunt nauwkeuring werken;
  • Je bent creatief en beschikt over groot probleemoplossend vermogen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.


Wij bieden

Werken bij Bayards Build betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Binnen Bayards Build werken als een team, hanteren korte (communicatie)lijnen en houden van een  kordate aanpak.
 

Hours per week:

Full-time


Location:

Lelystad


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Natasja de Groot, HR Advisor, at +31 18 4683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy


 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.