Machine Operator CNC/FSW

Are you our new

Machine Operator CNC/FSW

This content is currently only available in Dutch.

Vind jij het een uitdaging om middels computergestuurde machines diverse bewerkingen uit te voeren op aluminium? Word jij enthousiast van werken met onze 3-assige Friction Stir Welding (FSW) machine en zorg jij ervoor dat deze lassen perfect gelegd worden? Wij zijn op zoek naar een Machine Operator voor onze CNC afdeling op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland.

Bayards is toonaangevend in het ontwerpen en bouwen van grote en complexe aluminium producten in een markt die groeiend en zeer uitdagend is. Aluminium wordt steeds meer ontdekt en toegepast als lichter en milieuvriendelijker alternatief voor staal.


Wat je gaat doen

Als Machine Operator CNC/FSW ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op onze Friction Stir Welding (FSW) machine (15x3m) of één van onze 5-assige profielbewerkingsmachines (max. lengte 18m). Met behulp van tekeningen, opspanschetsen en programma’s zorg je ervoor dat de werkstukken gemaakt worden en voldoen aan de voorgeschreven normen en toleranties.

De werkzaamheden worden onder andere gedaan voor delen van onze luxe jachtbouw, onderconstructies van de helidekken en containers. Al onze aluminium producten zijn van een bijzondere, hoogwaardige kwaliteit. Je bent samen met het team van collega’s verantwoordelijk op een top kwaliteitsproduct te realiseren.


Wij vragen
 

  • Je hebt een technische MBO opleiding afgerond in de richting van metaalbewerking.
  • Je hebt enige ervaring op het gebied van CNC bewerkingen/technieken.
  • Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en je hebt een praktische en flexibele werkhouding.
  • Je vindt het geen probleem om in een tweeploegendienst te werken en eventueel in een drieploegendienst bij uitzonderlijke drukte.


Wij bieden

Werken bij Bayards betekent werken in een groeiend, specialistisch bedrijf. Wij zijn een MKB bedrijf waardoor er, ondanks ons internationale karakter, een familiegevoel heerst. Wij vinden het belangrijk de ontwikkeling van onze mensen te stimuleren door middel van opleidingsmogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Metalektro, waarmee je onder andere 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen hebt per kalenderjaar.


Onze collega's

Ben je benieuwd naar de verhalen van onze collega's? Kijk voor het verhaal van Wilco Schop, CNC Verspaner hier

Hours per week:

Full-time


Location:

Nieuw-Lekkerland


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Eveline Kardienaal, HR Advisor, at +31 18 4683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy


 

FIND THE JOB
YOU'RE LOOKING FOR.