factory department.jpg

QHSE Stagiair(e)

Heb jij interesse in kwaliteitscontroles, wil je graag ervaren hoe het is om mee te werken op de afdeling QHSE bij Bayards en volg jij een technische MBO opleiding? Binnen Bayards hebben we per september 2020 de mogelijkheid voor een meewerkstage op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland!

 

De stagemogelijkheid

Binnen Bayards maken we diverse (half)producten, die zowel bestaan uit (gelaste) constructies als machinaal bewerkte producten, met behulp van diverse meettechnieken. Binnen de afdeling QHSE worden onder andere diverse metingen en controles aan deze producten verricht. Vervolgens worden hier rapportages en wordt de einddocumentatie hiervan gemaakt.

 

Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling QHSE en diverse klussen uit te voeren, zowel op het gebied van de techniek, maar ook op het gebied van arbeidsomstandigheden/veiligheid. Zo ondersteun je de afdeling op het gebied van administratieve klussen met betrekking tot certificaten, maar krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen met inspecties of misschien zelf een (kleine) inspectie te doen! Op deze manier krijg je zowel het administratieve gedeelte als het praktijkgedeelte mee. Kortom, er zijn voldoende kansen en mogelijkheden en je krijgt vooral de mogelijkheid om de stage in te vullen op basis van jouw interesse en onze mogelijkheden. 

 

De afdeling QHSE is gevestigd op de locatie Nieuw-Lekkerland en bestaat uit drie medewerkers (een Quality Controller, QC Manager & International Welding Engineer en QHSE Manager).

 

Wij vragen

·         Je volgt een technische MBO opleiding.

·         Je bent enthousiast, technisch en initiatiefrijk.

 

Wij bieden 

Een stage bij Bayards betekent een uitdagende stage in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf met voldoende begeleiding tijdens de stageopdracht. Je komt te werken op de afdeling QHSE op de vestiging in Nieuw-Lekkerland en hebt ook veel contacten met de andere collega’s binnen Bayards. Wij bieden een stagevergoeding van 350 euro per maand, op fulltime basis.

 

Solliciteren

Meer informatie over Bayards tref je aan op www.bayards.com. Meer informatie over werken bij Bayards vind je op www.workatbayards.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Evy Kloet, HR stagiaire via 0184-683000.

 

 ​​​​​

Hours per week:

Stage

Location:

Nieuw-Lekkerland


More information?


For questions about this vacancy, you can contact Evy Kloet, HR stagiaire, at 0184-683000

Is this your job?

Apply now

I want to apply on this vacancy

Share this vacancy